Esti ceea ce vorbesti!

Stare curentă
Neînscris
Preț
475
Să începem

Dialogul intern pozitiv este unul dintre cele mai importante instrumente de lucru, pe care le ai la dispozitie pentru a trai o viata fericita si implinita.

Dialogul intern pozitiv este mai mult decat a cauta in orice situatie sa vezi doar ce ti-ar placea sa vezi. Dialogul intern pozititv este procesul prin care iti dai voie sa descoperi care este partea pozitiva, speranta sau bucuria din marea majoritate a situatiilor pe care le experimentezi in viata.

Fii intentionat si pune in aplicare pasii din acest curs despre dialogul intern pozitiv pentru a beneficia de toate avantajele care vin din folosirea dialogului intern pozitiv.

Este alegerea ta ce cuvinte folosesti atunci cand vorbesti tu cu tine, despre tine. Si asta inseamna ca tu alegi: Esti ceea ce vorbesti!

3 thoughts on “Esti ceea ce vorbesti!”

  1. Am constientizat cât de important este dialogul meu intern .
    De azi dimineata primul lucru care l-am facut ,m-am dus în fața oglinzi si mi-am spus , azi este o zi minunată, sunt o valoare merit tot ce e mai frumos în viața , eu pot sa realizez tot ce mi-am propus,pentru a fi mai aproape de visul meu.
    Multumesc Marius Darie

  2. Dupa ce iti spui 30 de ani ca nu poti, nu stii, nu meriti… intri foarte sceptic într-un astfel de curs. Sa reuseasca cineva in cateva saptamani sa faca in mintea ta o schimbare atat de mare incat sa ii corectezi si pe qltii cand vorbesc negativ, sa fii constient si prezent in viata ta, sa fii absolut convins apoi ca nimic nu te mai poate tine in loc…. nu stiu daca vreun cuvant din limba romana poate descrie asta.
    M-am gandit sa iti spun Magic Marius, ca e magie ce faci cu noi. Multumesc!
    Ma inclin!

Lasă un răspuns