"Marius stie sa puna punctul pe “i”, are mereu intrebarile la el, te face sa iti dai seama ca adevarata valoare ti-o stabilesti singur si totul se întâmplă doar in mintea ta, iar adevaratele rezultate apar atunci cand aplici ce inveti, cand ACTIONEZI!"
Andreia Deac
"Marius are darul de a pune intrebari extraordinare de conștientizare sa iti găsești singura răspunsurile, iti demolează toate scuzele si credințele care te limitează si te tine de mana pas cu pas pe drumul spre visele tale!! ."
Monica Costita

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

Comanda ta

Produs Sub-total
Eu gandesc si vorbesc pozitiv
  × 1
251 lei
Sub-total 251 lei
Total 251 lei
  • Plateste in siguranta cu card bancar

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

5 dialoguri interne pozitive! 27 Ron (reducere 60%)
Esti ceea ce vorbesti - Dialoguri interne pozitive 1 include cinci dialoguri interne pozitive care te ajuta sa incepi fiecare noua zi cu incredere in tine, cu o atitudine pozitiva, focalizat pe a crea armonie si echilibru in viata ta si fiind in actiune continua in directia visului tau:
1 Eu am incredere in mine
2 Eu creez o atitudine pozitiva in fiecare zi
3 Eu am o viata libera de indoieli si ingrijorari
4 Eu creez armonie si echilibru in viata mea
5 Eu actionez acum
Acesta este un produs digital audio accesibil pe platforma de cursuri online minddetox!
Comanda trimisă
Ofertă Specială
Document Comandă

{first_name}, așteaptă! Comanda ta este aproape gata ...

Am o ofertă specială pentru tine, doar ACUM și AICI! 60% reducere!

Ești ceea ce vorbești!

190 lei
Te-ai săturat să ți se spună că vorbești doar negativ? Te-ai săturat să te tot surprinzi cât de negativ vorbești? Știi că cel mai mare preț pe care-l plătești este prețul inacțiunii! Acum ai ocazia să identifici ce fel de dialog intern ai și să afli care sunt pașii simplii pe care poți și tu să îi faci pentru a avea un dialog intern pozitiv si pentru a te bucura de a viață fericită!